loading
close
Loading.. new window reload
quote

A(N)IOS

U bent AIOS of ANIOS?

A(N)IOS zijn is voor veel artsen een voorrecht. U werkt in een inspirerende en leerzame omgeving. Daarin worden ook hoge eisen aan u gesteld. Van u wordt verwacht dat u medisch technisch verantwoord werkt en verstandige beslissingen neemt. Opleiding en onderwijs zijn er op gericht u daarin te scholen.
Daarnaast  wordt van u verwacht dat u goed communiceert met patiënten en hun familie en dat u goed samenwerkt met stafleden, mede-a(n)ios, en verpleegkundigen.  Ook is er de  opleidingseis dat u in staat bent om bewust stil te staan bij uw professioneel functioneren. Maar wie leidt u op in deze competenties?

Coaches voor Medici

Het netwerk Coaches voor Medici bundelt de krachten van ruim 120 coaches met aantoonbare kennis en ervaring in het medische veld. Wij, de coaches, zijn zelf arts of psycholoog, mét een gecertificeerde, meerjarige coach-opleiding. Wij hebben ruime ervaring met het begeleiden van artsen.
Wij kennen de taal, de sfeer, de verwachtingen en de onderlinge verhoudingen binnen uw werkveld.

Aanbod
 

Begeleide intervisie 

Coaches voor Medici ontwikkelde speciaal voor A(N)IOS in ziekenhuizen begeleide intervisie.

LEES MEER >

Coaching 

Vooral geschikt wanneer u een specifieke vraag heeft. Vaak gaat het over samenwerken, werkdruk, balans werk-privé, omgang met lastige patiënten.

LEES MEER >