loading
close
Loading.. new window reload
quote
< Terug naar Overzicht
Coach image

Social media

LinkedIn

Gegevens coach

Carin Kuipers - van Riet

Email
Provincie
Bedrijfsnaam
Plaats
Postcode
Telefoonnummer
Website

Specialisatie

Teamcoaching
Loopbaan Begeleiding
Training
Supervisie
Coaching
Begeleide Intervisie
Gespreksleider visitatie
EIF voor SO

Persoonlijke tekst

GENIETEN VAN JE WERK

Neem jij in je werk weleens de ruimte om stil te staan bij hoe het eigenlijk met jou gaat? Waar krijg je energie van en wat kost je energie? Wat zou je anders willen en hoe pak je dat aan? Door daar aandacht voor te hebben, houd je de zaag scherp en heb je meer plezier in je werk.

Na tien jaar als huisarts gewerkt te hebben, heb ik van het mooiste deel van het vak mijn tweede beroep gemaakt. Met mijn coachingspraktijk Fluitekruid begeleid ik nu mensen die zich willen ontwikkelen in hun werk door middel van coaching, supervisie of training.

FLUITEKRUID

Fluitekruid is een metafoor. Fluitende mensen geven mij het gevoel dat ze lekker in hun vel zitten en positief in het leven staan. En kruiden verbeteren de geur of smaak van gerechten of werken geneeskrachtig. Fluitekruid helpt jou meer van je werk te genieten. 

In het voorjaar vult fluitenkruid de bermen en kleurt die uitbundig wit. Fris, licht en vrolijk. Zo wil ik mensen ook begeleiden.

PICKNICKCOACHING

Eens in de zoveel tijd is het heerlijk om jezelf te verwennen met een dag voor jezelf. Lekker naar de sauna, een lange boswandeling met een goede vriend, je laten inspireren in een museum vol moois… Óf picknickcoaching. We gaan samen een dag op pad in een Volkswagencamper. Coaching maar dan anders.

We zoeken een mooie plek uit aan de rand van het bos, tussen de velden of aan het water. Als het weer het toelaat klappen we buiten de stoeltjes uit. Dan gaan we verdiepen en genieten. Genieten van de aandacht, de rust, de buitenlucht en van een lekkere lunch. En we gaan aan de slag met coaching rond een onderwerp waarin jij graag wilt groeien. Je bent van harte welkom.

< Terug naar Overzicht