loading
close
Loading.. new window reload
quote
< Terug naar Overzicht
Coach image

Social media

Gegevens coach

Josca Fokkema

Email
Provincie
Bedrijfsnaam
Plaats
Postcode
Straat
Telefoonnummer
Website

Specialisatie

Teamcoaching
Loopbaan Begeleiding
Training
Supervisie
Coaching
Begeleide Intervisie

Persoonlijke tekst

De artsen en managers die ik begeleid, komen o.a. met loopbaanvragen, problemen op de werkvloer en moeite met het (her)vinden van de balans tussen werk en vrije tijd.

Regelmatig zijn energie-problemen, spanningsklachten of een (dreigende) burnout het signaal dat er iets moet veranderen.

Mijn begeleiding is persoonlijk en de methode die ik gebruik varieert; van doorvragen over dingen die iemand zelf vanzelfsprekend is gaan vinden, tot het aanreiken van praktische handvatten op het gebied van leiding geven, samenwerken en energie- en timemanagement. In deze dialoog ontvouwt zich de oplossing of de nieuwe route.

Wat mijn clienten waarderen is dat ik, als voormalig huisarts met een eigen praktijk, zelf ook weet hoeveel het artsenberoep vraag. Ik heb zelf ervaren hoe noodzakelijk het is om daar van tijd tot tijd bij stil te staan, om het (werk)plezier te behouden of weer te hervinden.

Mijn werk als huisarts heb ik jarenlang gecombineerd met les geven bij de huisartsopleiding in Groningen. Sinds 2012 ben ik daar hoofd van de opleiding geworden.

De coachingspraktijk is gevestigd in mijn mooi gelegen boerderij op Terhorst bij Beilen, maar ik gebruik ook mijn werkkamer in Groningen, als dat beter uitkomt.

Incidenteel geef ik trainingen in communicatie en gespreksvoering en workshops over de preventie van burn-out. Deze vinden plaats op locatie.

Naast huisarts (n.p.) en hoofd van de Huisartsopleiding UMCG ben ik NHG-supervisor, Coach voor Medici en heb ik een coachopleiding gevolgd, gericht op de begeleiding van mensen met een (dreigende) burnout (CSR centrum) en een leergang management (TIAS).

Uitgebreidere informatie en tarieven zijn te vinden op mijn website: www.fokkemacoaching.nl

< Terug naar Overzicht