loading
close
Loading.. new window reload
quote
< Terug naar Overzicht
Coach image

Social media

LinkedIn

Gegevens coach

Marianne Brouwers

Email
Provincie
Bedrijfsnaam
Plaats
Postcode
Straat
Telefoonnummer
Website

Specialisatie

Loopbaan Begeleiding
Training
Supervisie
Coaching
Begeleide Intervisie
Gespreksleider visitatie

Persoonlijke tekst

Ik werk als huisarts-waarnemer in de regio Eindhoven met een ruime ervaring als docent communicatievaardigheden en professioneel gedrag op de geneeskunde opleiding in Nijmegen. Daarnaast ben ik bezig met een promotieonderzoek naar de effectiviteit van communicatievaardigheid onderwijs tijdens de geneeskunde opleiding.

De laatste jaren werk ik ook als supervisor en coach voor individuele artsen en praktijkondersteuners. Mijn expertise ligt voornamelijk bij de begeleiding van jonge artsen, al dan niet in opleiding, die nog zoekende zijn naar wie ze zijn als arts. Vragen die hierbij voorbijkomen zijn: Hoe wil ik invulling aan geven aan mijn arts zijn? Hoe kan ik dit matchen met mijn thuissituatie? Wat wil ik bereiken als arts? Hoe wil ik omgaan met mijn collega’s? Wat voor dokter wil ik zijn voor mijn patiënten en hoe bereik ik dit? Hoe kan ik omgaan met tijdsdruk? Hoe kan ik efficiënt een spreekuur draaien? Hoe ga ik om met verwachtingen van opleiders en collega’s? Ik probeer samen met de coachee te zoeken naar de onderliggende waarden en normen die van belang zijn in de uitvoering van zijn of haar werk en dit samen om te zetten in concreet alternatief gedrag.

Als het nodig is kan de coachee dit gedrag met een trainingsacteur oefenen. Ik kan ook samen met een trainingsacteur speciale workshops over omgaan met agressieve patiënten of omgaan met seksuele intimidatie op locatie verzorgen. Ik probeer altijd met humor, lef en met voldoende ruimte voor experiment de coachee te begeleiden. Ervaringen van coachees: “Marianne valt op door haar integriteit en creativiteit. Met haar methode kom je echt dicht bij jezelf te staan en daarbij passende carrièrestappen.” “Marianne is goed in luisteren en het stellen van kritische vragen. Voorbeelden uit eigen ervaringen werken goed!” “Deze coach geeft ruimte en respect, en is niet veroordelend.” Wil je meer weten? Bel gerust of stuur een mail, dan kunnen we de mogelijkheden gericht bespreken.

< Terug naar Overzicht