loading
close
Loading.. new window reload
quote
< Terug naar Overzicht
Coach image

Social media

Gegevens coach

Martine Schilte-Gevaerts

Email
Provincie
Bedrijfsnaam
Plaats
Postcode
Telefoonnummer
Website

Specialisatie

Loopbaan Begeleiding
Supervisie
Coaching
Begeleide Intervisie
Gespreksleider visitatie

Persoonlijke tekst

Ik werk ruim 20 jaar als huisarts, sinds 2010 ben ik huisartsopleider (HI Groningen).

In maart 2015 heb ik de NHG kaderopleiding  Supervisie en Coaching afgerond.

Ik vind het een voorrecht om, met mijn ruime ervaring als huisarts en opleider, nu als coach/supervisor met professionals in de zorg te werken.

Van een moderne dokter wordt verwacht dat hij/zij het vak technisch beheerst én goed communiceert, samenwerkt en leiding geeft. Een mooie uitdaging die helaas ook kan leiden tot een te grote werkbelasting en minder plezier in het werk.

Met mijn enthousiaste en positieve manier van begeleiden help ik bij het zoeken naar de kracht en energie die ieder mens van nature in zich heeft. Er zijn verschillende begeleidingsvormen mogelijk zoals coaching, loopbaanbegeleiding, intervisie en supervisie (individueel of met collega’s). Ik ga elke keer graag de uitdaging aan om d.m.v. coaching/supervisie iemand weer met meer voldoening en plezier te laten functioneren in zijn/haar werk.

Mijn eigen inspiratie haal ik uit mijn werk en uit mijn gezin met man en 3 opgroeiende, inmiddels jongvolwassen kinderen. Energie en ontspanning haal ik mijn leven lang al uit het (competitief) tennis spelen, eerder op niveau 3, nu op niveau 5.  

 

< Terug naar Overzicht