loading
close
Loading.. new window reload
quote
< Terug naar Overzicht
Coach image

Social media

LinkedIn

Gegevens coach

Simone van den Hil

Email
Provincie
Bedrijfsnaam
Plaats
Postcode
Straat
Telefoonnummer
Website

Specialisatie

Teamcoaching
Loopbaan Begeleiding
Training
Supervisie
Coaching
Begeleide Intervisie
Gespreksleider visitatie
EIF voor SO

Persoonlijke tekst

Als psycholoog, coach, supervisor, teamcoach, intervisiebegeleider en trainer, begeleid ik al jaren mensen bij hun ontwikkeling. Sinds 2006 werk ik met veel plezier in mijn eigen bedrijf en bij de huisartsopleiding VUmc Amsterdam. Thema's zijn persoonlijk leiderschap, medisch leiderschap, persoonlijke effectiviteit, communicati, time management en stress en burn out preventie en burn-out begeleiding.

Ik ben partner bij CSR©, http://www.csr.nl. het centrum voor stress en burn-out coaching. Ik heb ruime ervaring in het opzetten en begeleiden van intervisiegroepen (hulp EKC) en teamcoaching. Als teamcoach geef ik begeleiding bij vragen rond samenwerking, dilemma's bij associatie, dissociatie,  heisessies.  Zo begeleid ik huisartsen die beginnen met samenwerken in hun praktijk o.a. met ontwikkelen van een visie. Ook als er mediation nodig is kan ik jullie begeleiden. Als mediator probeer ik samen met de partijen te zoeken naar de mogelijkheden om er samen uit te komen of goed uit elkaar te gaan.

Ik vind het mooi om te zien hoe mijn cliënten leren handelen vanuit hun hart. Dat ze doen wat ze echt willen in plaats van te doen wat ze denken dat moet. Als supervisor, coach en trainer ben ik toegankelijk en direct. Persoonlijk en zakelijk. Pragmatisch en intuïtief. Ik kan confronteren met respect. Ik zoek naar logica; maak hoofd- en hartzaken helder. Concentratie en focus worden afgewisseld met een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen.

Mijn ambitie is om jou te begeleiding in je ontwikkelingen in de richting die jij voor ogen hebt. Mijn overtuiging is dat je zelf heel goed weet wat je wilt en kunt, maar dat oude patronen je soms hinderen om daarnaar te handelen. Ik streef ernaar jou te laten ontdekken wat je kracht en kwaliteit is. Om jou je eigen leider te laten zijn. Zodat je weer met plezier en enthousiasme leeft en werkt. 

Inmiddels ben ik als gespreksleider visitatie met veel huisartsen in gesprek geweest, een zinvol gesprek met mooie aanknopingspunten voor de huisarts om mee verder te gaan in zijn of haar ontwikkeling.

Lees meer op mijn website: http://www.simonevandenhil.nl

< Terug naar Overzicht