loading
close
Loading.. new window reload
quote

Specialist

U bent medisch specialist?

Dan werkt u in een omgeving die hoge eisen aan u stelt. Er wordt van u als goede arts verwacht dat u uw vak technisch beheerst én dat u goed communiceert, samenwerkt en leiding geeft. U bent in staat om bewust stil te staan bij uw professioneel functioneren.

Coaches voor Medici

Het netwerk Coaches voor Medici bundelt de krachten van ruim 120 coaches met aantoonbare kennis en ervaring in het medische veld. Wij, de coaches, zijn zelf arts of psycholoog, mét een gecertificeerde, meerjarige coach-opleiding. Wij hebben ruime ervaring met het begeleiden van artsen.

Aanbod

Wij bieden begeleiding op het brede gebied van uw professioneel functioneren. Dat kan gaan over communicatie en samenwerking met uw collega’s, leiding geven. Het kan ook gaan over hoe u met uw werkbelasting omgaat, balans werk-privé, loopbaanvragen etc. De begeleiding bestaat uit een aantal werkvormen.

Coaching

Vooral geschikt wanneer u als medisch specialist een specifieke vraag heeft. Time- management, werkdruk, balans werk-privé, samenwerkingsvragen.

LEES MEER >

Loopbaanbegeleiding

Een kortdurende begeleiding, met als doel om een pas op de plaats te maken.

LEES MEER >

IFMS vervolgtraject

U neemt een CvM coach in de arm die u begeleidt bij de praktische uitwerking van uw persoonlijke ontwikkelingsplan.

LEES MEER >

Teamcoaching

Teams lopen soms goed, soms minder goed. Enig onderhoud helpt vaak.

LEES MEER >

Begeleide Intervisie

Heeft tot doel het leren van ervaringen in een groep met collega's te versterken.

LEES MEER >

 

Accrediteringspunten

De specifieke vraag is hierbij richtinggevend. Voor alle begeleidingsvormen kunnen accrediteringspunten worden aangevraagd.  

Intervisie en supervisie in groepen is ook voor specialisten geaccrediteerd.